Divulgaciķ de la recerca - Cičncies socials

Educaciķn formal, no formal e informal

Interrelacions entre la educació formal (institucions específicament educatives), no formal (activitats que no estan organitzades ni estructurades) i informal (l'educació de la vida, de les relacions humanes). 

28/05/1996
Iniciativas comunitarias, empleo y adaptaciķn

L'entrada a la Unió Europea planteja en l'àmbit laboral nous reptes. Cal millorar l'educació per situar-nos al mateix nivell que la resta de països de la UE.

01/01/1995
Redes de telecomunicaciķn, redes de aprendizaje

El desenvolupament de les xarxes de comunicació fa possible un accés ràpid a la informació i crea un espai nou en l'àmbit educatiu, una visió de les noves tecnologies com Internet o la videoconferència.

01/01/1995
Fuentes documentales en educaciķn ambiental

De les biblioteques i arxius a la recerca d'informació gràcies a la telecomunicació: correu electrònic, bases de dades, equació de la recerca, són alguns termes nous que ens ajudaran a trobar documents relacionats amb l'educació ambiental. 

21/07/1994
La Caixa . Restauraciķ del Gran Hotel

Resum de la restauració del Gran Hotel, seu del centre cultural de la Caixa a Mallorca. Es mostra des de la recuperació de l'antiga distribució interior i la fabricació dels elements malmesos segons els plànols i les fotografies de l'època, fins a la rehabilitació de la façana, de les escultures o els vitralls.

01/01/1994

Total de registres: 96, Pāgines: (15 / 20)