Acadèmics - Jornades i congressos

II Jornades de biblioteques escolars de les IB (1)
  •  Acte d’obertura a càrrec de les autoritats de la Conselleria d’Educació i Cultura i de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UIB.
  • Biblioteca escolar, la casa de la literatura infantil i juvenil, a càrrec de la Dra. Caterina Valriu Llinàs, professora titular de Literatura Infantil de la UIB, mestra, escriptora i narradora oral.
  • Fer de mestre bibliotecari fent de Llanero solitario o formant part de La família Ulises, a càrrec Xavier Gimeno Soria, professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

28/10/2010
II Jornades de biblioteques escolars de les IB (2)

Multialfabetitzación y biblioteca escolar, a càrrec de Manuel Area, catedràtic de Tecnologia Educativa de la Universitat de La Laguna; Manuel Ortiz, professor de secundària i del CEP del Valle de la Orotava; i Fernando Rodríguez Junco, subdirector de Noves Tecnologies i Normalització de la Biblioteca de la Universitat de La Laguna.

29/10/2010
II Jornades de biblioteques escolars de les IB (4)

Per què és imprescindible fomentar la lectura des del bressol?, a càrrec de Mercè Palay i Escardó, canta-conta contes, especialista en literatura infantil i juvenil, i tècnica en promoció de la lectura de la biblioteca Can Butjosa (Parets del Vallés).

29/10/2010

Total de registres: 95, Pàgines: (17 / 19)