Divulgaciķ de la recerca - Cičncies socials

Equipamientos e instalaciones para la educaciķn ambiental

En aquest vídeo presentat per Aina Calvo es mostren els diferents equipaments i instal·lacions per a l'educació ambiental: granges escola, centres d'interpretació, escoles de natura i itineraris de natura.
Granja escola El Remolino
Centre d'estudis urbans de Milton Keynes
Centre d'estudis urbans de Notting Dale
Centre d'interpretació i itineraris de s'Albufera
Camp d'aprenentatge i itineraris del Delta de l'Ebre
 

01/01/1993
Els serveis socials de l'Ajuntament de Palma

Els serveis socials de l'Ajuntament de Palma tenen com a objectiu oferir ajut a diferents col•lectius, com ara: la tercera edat, famílies sense recursos, immigrants, persones amb toxicomanies, etc. Tot comptant amb un ampli ventall de professionals qualificats i motivats per a aquesta tasca.

01/01/1992
La poblaciķ gitana de Palma

La població gitana es caracteritza perquè té uns costums diferents de la resta de mallorquins. A Palma, a més, la població es concentra majoritàriament al poblat de Son Banya. Cal intentar fer compatibles les tradicions d'aquesta comunitat amb la seva integració total al si de la societat.

01/01/1990
El control del trānsito ačreo

El centre de control del trànsit aeri de les Balears, amb seu a l’aeroport de Son Sant Joan, s'encarrega de regular tots els vols que entren en aquest espai aeri, així com de les maniobres d'aproximació i aterratge dels avions.L'aeroport de Palma és el tercer aeroport de l'Estat. El control de les aeronaus, sobretot en la temporada alta, requereix un complex sistema informàtic i la plena dedicació dels treballadors. Es fa un recorregut des de la torre de control als grups electrògens d'emergència.

01/01/1992
Mallorca , una illa a conservar

A Mallorca el creixement de la població ha trencat l'equilibri entre l'home i la natura. Les zones més afectades són les costaneres, però també els recursos naturals i els trets diferencials com la llengua, la cultura i les tradicions s'han vist malmesos.

01/01/1991

Total de registres: 96, Pāgines: (17 / 20)