Acadèmics - Jornades i congressos

IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Taula Rodona

Taula rodona: "La veu de les famílies".Salvador Angosto, Associació Balear de Superdotats i Alta Capacitat.Susana Batle ACTM Co-fundadora i actual presidenta de l'Associació d'Altes Capacitats i Talents de Menorca.  Paulina Banfalvi .Silvana Prats CO-FUNDADORES DEL BLOC “LA REBELIÓN DEL TALENTO”, PREMIS OBTINGUTS Ubuntu Orienta 2 Candidat Premis Orienta Tapes 2016 Candidat Premis Educa Bloc 2017 Lloc 7 Premis Bitácoras 2016 Lloc 11 premis Edublog gener 2016. Pere Pau Martí , membre de MENSA des d'abril de 1999, havent ocupat diversos càrrecs per Mensa a Balears, coordinador de test per ingrés a Mensa i actualment soci de benvinguda.   

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Serafina Castro "Programes de mentories: el paper del mentor. Experiència d'un programa de mentories per a l'alumnat amb Altes Capacitats "

 Doctora en Psicologia. Universitat de Màlaga, 1997. Màster en Intervenció i Tractaments psicològics. Universitat de Màlaga, 1992. Llicenciada en Filosofia i Lletres, Secció: Filosofia i Ciències de l'Educació (Psicologia). Universitat de Màlaga, 1983-1988. Títol de Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica, 2008. Professora Titular del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Màlaga (UMA). És directora del departament des del 2010. Té diverses publicacions en revistes, actes de congressos i capítols de llibres sobre altes capacitats. Membre de l'Equip Tècnic d'un Programa de Mentories Universitàries per a alumnat amb Altes Capacitats Intel·lectuals que es desenvolupa a la UMA i que va per la seva V edició. Sòcia i membre de la Junta Directiva de l'Associació Malaguenya per al suport a les Altes Capacitats (ASA) des del 2008 

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Experiències educatives (part2)
28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals. Mila Naranjo " L'aprenentatge cooperatiu com a resposta educativa a les altes capacitats"

 Mila Naranjo Llanos (Valdepeñas, 1974), és professora a la Universitat de Vic, Llicenciada en Psicopedagogia i Doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona. És professora en els Graus de Psicologia, Mestres d'Educació Primària i Mestres del Doble Grau d'Infantil i Primària amb menció en Llengua Anglesa. També posseeix el Màster en Educació Inclusiva. Va treballar a l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona. S'ha especialitzat en temes d'avaluació inclusiva,aprenentatge cooperatiu, i millora dels processos d'ensenyament i aprenentatge.Pertany al GRAD (Grup de Recerca sobre Atenció a la Diversitat). Ha publicat diversos articles en revistes científiques com Cultura i Educació, Bristish Journal of Educational Technology, Revista d'Educació, entre d'altres. Assessora centres enrelació a la implementació de l'aprenentatge cooperatiu a les aules.

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals. Robert Swartz "Transformar l'aprenentatge a través del pensament crític i creatiu"

 Robertert J. Swartz és Director del Centre d'Ensenyament del Pensament, USA, amb sucursals a Espanya. Va rebre el seu doctorat a la Universitat de Harvard el 1963 i és membre emèrit de la facultat de la Universitat de Massachusetts a Boston (on es va retirar el 2002), on va ser president del Departament de Filosofia i va fundar un programa especial de mestratge interdisciplinari sobre Pensament Crític i Creatiu per a professors. Ha treballat extensament en els darrers trenta anys amb mestres, escoles, districtes escolars i universitats en projectes de desenvolupament de personal per reestructurar el pla d'estudis i la instrucció, infonent pensament crític i creatiu en l'ensenyament del contingut.Ell és el desenvolupador principal del Projecte d'Aprenentatge basat en el Pensament, i ha escrit deu llibres sobre aquestaexperiència.

 

28/04/2017

Total de registres: 95, Pàgines: (2 / 19)