Campus - Activitats

ORATOGA. Skills, not talent.

La Universitat de les Illes Balears considera cabdal l’oratòria com a eina per comunicar-se correctament. Parlar bé és molt important per a la vida professional o per a les relacions socials. L’eloqüència no és un do innat, sinó que requereix entrenament. Per aquest motiu, la UIB, a través del Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta, proposa una formació en oratòria que pugui beneficiar els alumnes matriculats als estudis oficials de la UIB. 

10/11/2016
La UIB Oberta de pinte en ample i Setmana saludable

 El Vicerectorat de CampusCooperació i Universitat Saludable fa una crida a la participació activa en la tercera edició de La UIB Oberta de Pinte en Ample

 

27/05/2016
L'assemblea de les dones

Descarrega el vídeo ("Desar com a" el vídeo)

 

 

17/12/2015
La dansa de Mariantōnia Oliver com a part del projecte Ombres Sonores de la Facultat d'Educaciķ

 La ballarina i artista Mariantònia Oliver oferirà quatre sessions de dansa a l’estació de metro de la UIB. És part d’un dels projectes d’innovació docent del Grup de Recerca en Art i Educació(GRAiE) de la Facultat d’Educacióde la UIB. El projecte es diu Ombres Sonores en Moviment, i els participants són alumnes de tercer curs d’Educació Primària i quart curs d’Educació Infantil de la UIB.

 

21/10/2015

Total de registres: 85, Pāgines: (2 / 17)