Videonotícies

La UIB lliura el premi del concurs #voluntariatUIB al projecte INeDITHOS

El Portal de voluntariat UIB, de l'OCDS, va posar en marxa el passat 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, el concurs de testimonis #voluntariatUIB, perquè els voluntaris animessin a fer un voluntariat a partir de la seva experiència.

El concurs consistia a realitzar un vídeo recollint un testimoni de voluntariat i pujar-lo al compte de Twitter @cooperacioUIB. El vídeo que aconseguís més «m’agrades» seria el guanyador d’un val de productes de comerç just valorat en 150 euros.

Al concurs s'hi han presentat nou vídeos de diferents entitats, i el testimoni guanyador, amb més “m’agrada” a Twitter, ha estat el presentat per INeDITHOS, un projecte dirigit a nins i nines que per condicions mèdiques i de salut viuen a l'Hospital Universitari Son Espases amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies; i que també realitza intervenció domiciliària amb infants i joves amb malalties rares. 

06/02/2017
Conveni de col·laboració amb la Federació Empresarial Balear de Transports

 El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el president de la Federació Empresarial Balear de Transports, senyor Rafel Roig, signaran un conveni de col·laboració per desenvolupar programes de col·laboració i d'estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. També hi assistirà el gerent de la FEBT, senyor Salvador Servera

 

31/01/2017
Riscs i oportunitats en el disseny dels programes de doctorat

 Universitats i agències de qualitat analitzen conjuntament els programes de doctorat 

 

29/01/2017
Conveni amb la CAEB per a les pràctiques acadèmiques d'estudiants

 La senyora Carme Planas, presidenta de la Confederació d’Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració

 

27/01/2017
776 alumnes de la UIB han fet pràctiques en empreses i entitats a través del DOIP

 Un total de 776 estudiants de la Universitat de les Illes Balears han fet pràctiques en empreses i entitats a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

 

24/01/2017

Total de registres: 40, Pàgines: (2 / 8)