Conferčncia agenda 2030: Panel d'iniciatives locals / Divulgaciķ de la recerca - Cičncies socials

Sinopsi:

Quarta sessió

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible: una visió des de l'agenda de construcció de la pau

Objectiu de Desenvolupament Sostenible 16. Promoure societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, facilitar l’accés a la justícia per a tothom i crear institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.

Panel d’iniciatives locals:

Programa global de protecció internacional, que té com a objectiu la integració de les persones refugiades i sol·licitants d'asil a la societat d'acollida a través de diferents fases que van des de la primera acollida a la fase d'autonomia, a càrrec de Dolça Feliu Aymar, responsable del departament d'Inclusió Social i Cooperació Internacional de Creu Roja - Illes Balears.
Programa “Escuelas sin racismo, escuelas para la paz y el desarrollo”, a càrrec de Cruz Rejas Villalba, delegada de l’Asamblea de Cooperación Por la Paz (ACPP) a les Illes Balears.
“Dones de Negre: dones en acció contra les guerres, i aquí, què?”, a càrrec de Ángeles Martínez, activista i membre de Dones de Negre a les Illes Balears.
"Mediterrània, un mar de pobles", a càrrec de Antònia Rosselló Campins, gerent del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.
La crisi de persones refugiades, vulneració de drets i promeses incomplertes, a càrrec de Fernando Oliver Jaume d'Oxfam Intermón 

Categories:
Cičncies socials
Idioma:
Catalā
Data:
22/09/2016
Durada:
00:01:27