Escoltar

Institucionals - Altres

Dinar del PDI i PAS jubilats

Dinar del PDI i PAS jubilats

30/11/2014
Conveni amb l'Ateneu Pere Mascaró

 El senyor Miquel Rosselló, president de la Fundació Ateneu Pere Mascaró, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, signaran un acord de col·laboració entre la Fundació Ateneu Pere Mascaró i la UIB.

 

26/11/2014
Conveni amb Mola Factory SL

 El senyor Francisco Gimena, conseller delegat solidari de Mola Factory, SL, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar programes i estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, la formació i l’ocupabilitat d'estudiants, i la divulgació, la investigació i la transferència de coneixements, en els termes que s’acordin de forma específica.

29/11/2014
Acte de lliurament de les beques SANTANDER CRUE CEPYME 2013-2014. I presentació de la convocatòria 2014-2015

Acte de lliurament de la 3a ed. de les beques SANTANDER-CRUE-CEPYME de pràctiques professionals per a universitaris en PIME (curs 2013-2014). I presentació de la 4a convocatòria (curs 2014-2015) a càrrec del doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB); la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Estudiants, Titulats i Ocupabilitat; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB; la senyora Carme Planas, presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB); i el senyor José Manuel Moreno, subdirector general adjunt i director de l'Àrea de Projectes Corporatius i Coordinació de la Divisió Global Santander Universidades. 

26/11/2014
Acte en memòria de la professora d'Infermeria Pilar Ferrer de Sant Jordi

La Facultat i el Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, organitzen un acte en memòria de la professora Pilar Ferrer de Sant Jordi, que va morir el dia 11 de maig de 2014.
Pilar Ferrer de Sant Jordi era professora, comare i infermera referent per a la professió en general i per als nombrosos professionals que varen tenir l'oportunitat de conèixer-la personalment.
Plantada d'una magnòlia al jardins de Son lledó en memòria de la professora, amb la presència del doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; el doctor Miquel Bennàssar, director del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia; i la senyora Magdalena Ferrer de Sant Jordi, germana, entre d'altres.
A l'acte acadèmic d'homenatge, que es realitza a la sala d'actes de Son Lledó, parlen el doctor Joan de Pedro, degà de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia; la senyora Isabel Cascales, comare i coordinadora d'Infermeria de la Unitat de Parts i Urgències Ginecològiques de l'Hospital Son Llàtzer; la senyora Carme Alorda, professora d'Infermeria i companya del Departament; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

24/10/2014

Total de registres: 192, Pàgines: (20 / 39)