Escoltar

Institucionals - Altres

Conveni amb el Consell Insular de Formentera

El senyor Jaume Ferrer, president del Consell Insular de Formentera, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme informes sobre la declaració de Bé d'Interès Cultural.
Declaracions del senyor Jaume Ferrer; i de la doctora Maria Josep Mulet, directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. 

25/06/2014
El Club Rotary Palma Ramon Llull concedirà quatre ajuts de matrícula als estudiants de la UIB

El senyor René Anderhub, president del Club Rotary Palma Ramon Llull, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la concessió de quatre ajuts de matrícula per als estudiants de la UIB.
Declaracions del senyor Josep Llorenç Mulet, Membre del Club Rotary Palma Ramon Llull; i de la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB. 

24/06/2014
Conveni amb la Conselleria de Salut

El senyor Martí Sansaloni, conseller de Salut del Govern de les Illes Balears, i el doctor Joan Ernest de Pedro, degà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars dels estudiants del grau d’Infermeria.

També hi ha assistit la senyora Isabel Maria Borràs, cap del Departament de Sanitat de la Conselleria de Salut; la doctora Conxa Zaforteza, vicedegana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears. 

28/05/2014

Total de registres: 192, Pàgines: (23 / 39)