Escoltar

Acadèmics - Conferències

Stakeholders participation for electromobility

Taula rodona de la segona edició de la Civitas Dyn@mo Summer University “Implantació dels vehicles elèctrics adaptats a les ciutats i als ciutadans” organitzada pel grup de recerca GITMOT del Departament de Ciències de la Terra de la UIB.

Hi participaren els agents socials amb un paper rellevant sobre mobilitat elèctrica a la ciutat de Palma. La taula fou moderada pel Regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Sr. Gabriel Vallejo i intervingueren: el Director General d’Indústria, Sr. Jaime Ochogavia; el Director d’EMAYA, Sr. Llorenç Mestre; el Responsable de contractació de Sampol Enginyeria i Obres, Sr. Fernando Sampol; el Gerent de distribució d’ENDESA, Sr. Ernesto Bonnín; i el Cap de l’àrea Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Sr. Miquel Femenia. 

16/05/2014
8è Fòrum de l'Ocupació. De la UIB a la empresa

Presidit pel Rector de la UIB i per Joaquín García Martínez, Conseller d'Economia i Competitivitat del Govern de les Illes Balears. Lina Mascaró (Jaime Mascaró), Bartomeu Bennàssar (Logitravel), Miquel Moyá (Google), José María Gilgado (Associació Joves Empresaris de Balears), Antoni Verd (President del Consell Social de la UIB) 

02/04/2014

Total de registres: 130, Pàgines: (16 / 26)