Escoltar

Acadèmics - Docència

La façana marítima de Palma

Es fa un recorregut per les activitats que es fan des de l'antic passeig de la Riba fins al moll de Ponent: el moll comercial, els vaixells de pesca, el club nàutic, les drassanes, els iots, el port de passatgers o la descàrrega de combustibles.

01/01/1990
Conèixer Mercapalma

Mercapalma és el mercat d'arribada de la majoria dels productes alimentaris que després es vendran en botigues i supermercats de tota l'illa. El vídeo és un recorregut per les diferents naus en què es divideix el mercat central: fruites i verdures, llotja de peix, escorxador, etc.
Ja des de la matinada registra una activitat frenètica.

01/01/1990
La policia local

La Policia Local fa una gran quantitat de funcions, unes són prou conegudes i d’altres no tant. En aquest vídeo es pot veure com es preparen i actuen els policies municipals, des del servei al ciutadà al control del trànsit.
 

01/01/1990
La nutrición. Núm. 2. La nutrición humana

 Tots els éssers vius necessiten alimentar-se. El vídeo explica les diferents categories dels animals segons la font d'alimentació; es divideixen en tres: herbívors, carnívors i omnívors, categoria a la qual pertany la raça humana.

18/06/1989
Conèixer els bombers

Forma part de la col•lecció Palma, Ciutat Educativa. Vídeo didàctic sobre la feina i les tasques del cos de bombers de Palma. Es tracta d'un vídeo d'introducció a la visita dels escolars a les instal•lacions.
Els bombers, a més d'apagar incendis, fan moltes altres tasques, algunes de les quals són poc conegudes.

01/01/1988

Total de registres: 77, Pàgines: (13 / 16)