Escoltar

Divulgaciķ de la recerca - Cičncia

RESPOSTES: El futur de la mar

L’IMEDEA estudia com influeix l’emissió de gasos d’efecte hivernacle en les corrents marines, la temperatura o el nivell de la mar i fa prediccions de cara als propers anys.

15/01/2011
RESPOSTES: La simfonia de l'univers

Des del departament de Física, la professora Alícia Sintes, assessora l’Agència Espacial Europea en el projecte LISA. Es tracta d’una missió espacial que intentarà detectar les ones gravitacionals, la darrera part de la teoria de la Relativitat General d’Albert Einstein que falta per demostrar.

15/01/2011
La Universitat Respon: efecte hivernacle

Programa pilot de la sèrie de microespais La Universitat respon, en què es fa una pregunta d’interès general i un expert de la comunitat universitària respon d’una manera breu, clara i senzilla. En aquest capítol es respon a la pregunta: Què és l’efecte hivernacle?

01/09/2007
El medi ambient a les illes balears

L'energia solar tèrmica a les empreses turístiques:
L'Hotel Alcúdia Park disposa d'un sistema de plaques solars que garanteix tot l'any el subministrament d’aigua calenta als clients, com també l'Hotel Cala Verde, d’Eivissa. GESA, l'empresa subministradora elèctrica de les Illes Balears, i el Govern autònom estan a favor d’aquestes instal·lacions i les subvencionen.

10/06/2005
Cičncia i Tecnologia

La Universitat de les Illes Balears concentra bona part del seu equipament tecnològic als serveis i laboratoris del campus.
 

01/01/2005

Total de registres: 36, Pāgines: (4 / 8)