Escoltar

Divulgaciķ de la recerca - Cičncies socials

Els serveis socials de l'Ajuntament de Palma

Els serveis socials de l'Ajuntament de Palma tenen com a objectiu oferir ajut a diferents col•lectius, com ara: la tercera edat, famílies sense recursos, immigrants, persones amb toxicomanies, etc. Tot comptant amb un ampli ventall de professionals qualificats i motivats per a aquesta tasca.

01/01/1992
La poblaciķ gitana de Palma

La població gitana es caracteritza perquè té uns costums diferents de la resta de mallorquins. A Palma, a més, la població es concentra majoritàriament al poblat de Son Banya. Cal intentar fer compatibles les tradicions d'aquesta comunitat amb la seva integració total al si de la societat.

01/01/1990
El control del trānsito ačreo

El centre de control del trànsit aeri de les Balears, amb seu a l’aeroport de Son Sant Joan, s'encarrega de regular tots els vols que entren en aquest espai aeri, així com de les maniobres d'aproximació i aterratge dels avions.L'aeroport de Palma és el tercer aeroport de l'Estat. El control de les aeronaus, sobretot en la temporada alta, requereix un complex sistema informàtic i la plena dedicació dels treballadors. Es fa un recorregut des de la torre de control als grups electrògens d'emergència.

01/01/1992
Mallorca , una illa a conservar

A Mallorca el creixement de la població ha trencat l'equilibri entre l'home i la natura. Les zones més afectades són les costaneres, però també els recursos naturals i els trets diferencials com la llengua, la cultura i les tradicions s'han vist malmesos.

01/01/1991
Nou Ajuntament de Calviā

Resum d'alguns plens al nou Ajuntament de Calvià.

01/01/1990

Total de registres: 105, Pāgines: (19 / 21)