Escoltar

Campus - Alumnes

Els alumnes dels graus d'Educació Infantil i Educació Primària canten nadales al campus

 Dimecres, 21 de desembre de 2016, els alumnes de quart curs dels graus d’Educació Infantil i Educació Primària interpretaran cançons de Nadal als halls de Son Lledó (12 hores) i dels edificis Guillem Cifre de Colonya (12.45 hores) i Ramon Llull (13.30 hores), dirigits pel professor Llorenç Gelabert, del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

 

21/12/2016
Un grup d'estudiants de la UIB creen una app que permetrà detectar la vespa asiàtica

 Setze estudiants de segon, tercer i quart de l’EPS de la UIB han estat fent feina tres dies de manera intensa per desenvolupar una aplicació mòbil que permetrà detectar la vespa asiàtica, una vespa que s'alimenta d'abelles, de manera que l'entrada d'aquesta espècie exòtica pot provocar un greu desequilibri de l'ecosistema, atès que les abelles pol·linitzen la major part de plantes, tant cultivades com silvestres. Les vespes asiàtiques han estat hibernant fins ara, i amb l’arribada de la primavera despertaran de nou i seguiran sent un perill ambiental.

 

01/06/2016
Acte de benvinguda dels estudiants d'intercanvi de segon semestre a la UIB

 Acte de benvinguda als alumnes d’intercanvi que s’incorporen a la Universitat de les Illes Balears el segon semestre del curs acadèmic 2015-16, a càrrec del senyor Ricardo Sagrera, director del Servei de Relacions Internacionals.

El segon semestre han arribat a la UIB 150 estudiants, que se sumen als que arribaren el primer semestre. En total enguany s’han incorporat a les aules 470 estudiants procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, a través dels programes de mobilitat universitària i d’intercanvi: PAP-ERASMUS o SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món

01/02/2016

Total de registres: 58, Pàgines: (2 / 12)