UIB Campus Digital - Videopromocions

Campanya #CapFicosVoluntarisUIB

Des de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) estam molt contentes d'anunciar-vos l'inici de la campanya #CapFicosVoluntarisUIB, un seguit d'entrevistes en vídeo a entitats socials i persones voluntàries amb les quals podrem conèixer la seva experiència en l'àmbit del voluntariat. 

A partir del primer de juliol podreu començar a veure les primeres entrevistes a la nostra pàgina web. Agraïm la col·laboració de totes les entitats i persones voluntàries i de la Direcció General de Participació, Transparència i Voluntariat, que han fet possible la creació d'aquesta campanya. 

Au va, que després de veure el que hem preparat, us farà moltes ganes començar a fer un voluntariat! Una experiència que pot començar amb la inscripció al nostre Portal del Voluntariat!

Estau atentes a les nostres xarxes!

29/06/2021
40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears.Exposició

 L’exposició 40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears se centra en la tasca feta pels graduats en Història de l’Art per la UIB Gori Aloy i Pere Miquel, sota la tutela de la doctora Magdalena Brotons, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. El treball que els dos graduats han dut a terme ha estat catalogar i analitzar les obres d’art. La Universitat de les Illes Balears ha anat confegint aquest fons artístic al llarg de tota la seva història, tant a través de donacions com d’adquisicions.

 

01/07/2019
Primer - Anterior - Següent - Darrer

Total de registres: 8, Pàgines: (1 / 2)