Divulgaciķ de la recerca - Cičncies socials

El control del trānsito ačreo

El centre de control del trànsit aeri de les Balears, amb seu a l’aeroport de Son Sant Joan, s'encarrega de regular tots els vols que entren en aquest espai aeri, així com de les maniobres d'aproximació i aterratge dels avions.L'aeroport de Palma és el tercer aeroport de l'Estat. El control de les aeronaus, sobretot en la temporada alta, requereix un complex sistema informàtic i la plena dedicació dels treballadors. Es fa un recorregut des de la torre de control als grups electrògens d'emergència.

01/01/1992
Mallorca , una illa a conservar

A Mallorca el creixement de la població ha trencat l'equilibri entre l'home i la natura. Les zones més afectades són les costaneres, però també els recursos naturals i els trets diferencials com la llengua, la cultura i les tradicions s'han vist malmesos.

01/01/1991
Nou Ajuntament de Calviā

Resum d'alguns plens al nou Ajuntament de Calvià.

01/01/1990
L'Ajuntament de Calviā

El nou edifici de l'Ajuntament de Calvià.
Calvià és el segon municipi amb més població de Mallorca.

01/01/1990
Mallorca un ecosistema amenaįat

Mallorca és un territori petit que es veu amenaçat per la construcció de noves urbanitzacions de caire turístic i residencial, la construcció de noves infraestructures viàries, o l'esgotament de recursos com l'aigua, que posen en perill el difícil equilibri ecològic.

01/01/1990

Total de registres: 103, Pāgines: (19 / 21)