Escoltar

Divulgaciķ de la recerca - Cičncies socials

Mallorca un ecosistema amenaįat

Mallorca és un territori petit que es veu amenaçat per la construcció de noves urbanitzacions de caire turístic i residencial, la construcció de noves infraestructures viàries, o l'esgotament de recursos com l'aigua, que posen en perill el difícil equilibri ecològic.

01/01/1990
Son Roca

Vídeo sobre la barriada ciutadana de Son Roca, una de les més populoses de l'extraradi de la capital mallorquina. Des de la seva edificació arran del boom del turisme i de la construcció fins als nostres dies.

01/01/1989
Es Trenc

Recorregut per tots els ecosistemes de la platja verge més gran de Mallorca: des de la mar al Salobrar, passant pels sistemes dunars. Es Trenc es troba situat al municipi de Campos, al sud de l'illa de Mallorca.

01/01/1988
Cončixer els bombers

Forma part de la col•lecció Palma, Ciutat Educativa. Vídeo didàctic sobre la feina i les tasques del cos de bombers de Palma. Es tracta d'un vídeo d'introducció a la visita dels escolars a les instal•lacions.
Els bombers, a més d'apagar incendis, fan moltes altres tasques, algunes de les quals són poc conegudes.

01/01/1988
Zonas Humedas

La importància de les zones humides a la Mediterrània és deguda a la varietat d'ecosistemes. També se n'analitza la importància que tingueren en el passat com a aglutinadors de diferents activitats humanes, com la pesca i l'agricultura, i la fragilitat davant actuacions com ara la indústria, el turisme o l'agricultura intensiva.
Avui es troben en greu perill de desaparició a causa de les activitats humanes.

01/01/1988

Total de registres: 104, Pāgines: (20 / 21)