Escoltar

Institucionals - Altres

Conveni amb el Consell Insular de Formentera

El senyor Jaume Ferrer, president del Consell Insular de Formentera, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme informes sobre la declaració de Bé d'Interès Cultural.
Declaracions del senyor Jaume Ferrer; i de la doctora Maria Josep Mulet, directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. 

25/06/2014
El Club Rotary Palma Ramon Llull concedirà quatre ajuts de matrícula als estudiants de la UIB

El senyor René Anderhub, president del Club Rotary Palma Ramon Llull, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la concessió de quatre ajuts de matrícula per als estudiants de la UIB.
Declaracions del senyor Josep Llorenç Mulet, Membre del Club Rotary Palma Ramon Llull; i de la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB. 

24/06/2014
Conveni amb la Conselleria de Salut

El senyor Martí Sansaloni, conseller de Salut del Govern de les Illes Balears, i el doctor Joan Ernest de Pedro, degà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars dels estudiants del grau d’Infermeria.

També hi ha assistit la senyora Isabel Maria Borràs, cap del Departament de Sanitat de la Conselleria de Salut; la doctora Conxa Zaforteza, vicedegana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears. 

28/05/2014
Conveni amb Rotary Club en matèria de voluntariat

 La senyora Graciela Waen Herrendorf, governadora 2013-14 del Rotary districte 2203, en nom de tots els clubs Rotary de les Illes Balears, i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, han signat un acord de col·laboració per desenvolupar accions en l’àmbit del voluntariat.

Rotary Club és una associació sense ànim de guany, que té com a missió fomentar la comprensió internacional mitjançant el servei humanitari i intercanvis educatius i culturals. Les seves activitats tenen per objecte estimular i fomentar l’ideal de servei, amb especial atenció al desenvolupament del coneixement mutu com a ocasió per servir en els camps de la vida privada, pública i professional.Total de registres: 190, Pàgines: (23 / 38)