Escoltar

Campus - Activitats

25 anys de Magisteri Teatre - Mag Poesia

Aula de Teatre: «En el feu de l'ermitatge», de Miquel Bauçà.El projecte acadèmic Magisteri Teatre - Mag Poesia commemora el vint-i-cinquè aniversari al Teatre Municipal Mar i Terra de Palma

 

 

05/05/2017
Gilgamesh, l'home que no vol morir

 El poema

El poema de Gilgamesh, rei d'Uruk, a Mesopotàmia, fa prop de 5.000 anys, és la primera epopeia de la humanitat i conta les peripècies de Gilgamesh a la recerca de la immortalitat. Hi surten molts dels monstres i déus que constituiran les mitologies i rondalles posteriors. Aquest extensíssim poema ha estat traduït recentment al català directament de l'acadi.

Repartiment

Gilgamesh: Aina Pachon

An: Maria del Mar Mas

Caçador: Aurora Reus

Shamhat: Andrea Boned

Enkidu: Elena Moreno

Ninsunna: Francesca Mora

Humbaba: Carmen Rojas

Inanna:

Shamash: Carolina Calvo

Shiduri, l'hostalera: Marga Cruz

Utanapishti: Mar Nicolau

El brau celeste (personatge mut):

Ancià/corifea: Ainoa Servera

Cor

A més de les alumnes que fan un paper o escenografia que els permet estar al cor, Núria de Plandolit, Ana Díez, Glòria López, Magdalena Mateu, Caterina Melià, Catalina Moreno, Tania Sánchez.

Escenografia

Clara Lladó, Paula Puig, Espe Bennàssar, M. Carme Tur, Karen Ruiz, Blanca Piqueras, Margalida Oliver, Natàlia Vallespir, Eva Garcia.

Música

Alumnes de tercer curs del grau d'Educació Primària, sota la direcció de Noemy Berbel.

Direcció musical

Joana Maria Furió.

Direcció

Antoni Artigues.

22/12/2016
ORATOGA. Skills, not talent.

La Universitat de les Illes Balears considera cabdal l’oratòria com a eina per comunicar-se correctament. Parlar bé és molt important per a la vida professional o per a les relacions socials. L’eloqüència no és un do innat, sinó que requereix entrenament. Per aquest motiu, la UIB, a través del Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta, proposa una formació en oratòria que pugui beneficiar els alumnes matriculats als estudis oficials de la UIB. 

10/11/2016
La UIB Oberta de pinte en ample i Setmana saludable

 El Vicerectorat de CampusCooperació i Universitat Saludable fa una crida a la participació activa en la tercera edició de La UIB Oberta de Pinte en Ample

 

27/05/2016

Total de registres: 92, Pàgines: (3 / 19)