Escoltar

Acadèmics - Jornades i congressos

Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".Educar en tiempos de emergencia climática: la educación para la transformación ecosocial

  «Educar en tiempos de emergencia climática: la educación para la transformación ecosocial»Diàleg entre Luis González, FUHEM Educación + Ecosocial, i Ivan Murray, professor de Geografia de la UIB, en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació".

 

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació". Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d?aprenentatge»

 Taula rodona: «ODS 4. Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge»

  • Josep Lluís Oliver, Degà de la Facultat d’Educació de la UIB i membre del grup de recerca Investigació i formació educativa i social (GIFES)
  • Dolors Forteza, professora del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació i membre del grup de recerca Escola inclusiva i diversitat (GREID)
  • Jesús Salinas, director de l'Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) i investigador principal del grup Tecnologia educativa (GTE).
  • Juanjo Burgués, professor associat del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i membre del grup de recerca en Estudis d'història de l'educació.
Dinamitzada per Ruth Escribano, coordinadora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació".

 

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".¿Qué sucede con la educación para una ciudadanía global en la educación superior?

 Qué sucede con la educación para una ciudadanía global en la educación superior?Diàleg entre: Silvana Longueira, membre del grup de treball d’EpD del Consell de Cooperació Estatal en representació de les universitats i professora del Departament de Pedagogia i Didàctica de la Universidad de Santiago, i David Abril, professor del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació"

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".Evolución de la estrategia de EpD

Evolución de la estrategia de EpD.

Diàleg entre Pilar Debén, Cap del Servei d’Educació i Ciutadania Global del Departament de Cooperació Sectorial de l’AECID, Lourdes Sartorius, Departament de Cooperació Sectorial i coordinadora del sector d’empresa i desenvolupament de l’AECID i Marina Estarellas, Tècnica de Cooperació de la Direcció General de Cooperació

03/10/2019
Lliurament dels V Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

Premis CEIB al talent Universitari Economia i Empresa.Entrega de Premis V edició

10/10/2019

Total de registres: 160, Pàgines: (5 / 32)