Escoltar

Campus - Activitats

Ciència per a tothom

Les activitats de què podreu gaudir són experiments de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la geologia, la bioquímica, les matemàtiques, la informàtica i la tecnologia.  S’han dissenyat en tots els casos activitats orientades als diferents nivells educatius.

 


II Setmana Saludable a la UIB 2015

 L'Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible us proposa participar de forma activa a la II Setmana Saludable de la UIB. Una setmana plena d'activitats relacionades amb la promoció d'estils de vida saludables enfocades a tota la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI) i la societat.

 

27/04/2015
Liliana d'Apel·les Mestres (1854-1936). Magisteri Teatre-Mag Poesia

 Poeta, dramaturg, dibuixant, treu els seus símbols més representatius de la naturalesa: el bosc, de la religió (artística i filosòfica); la rosella, de la poesia; l'espiga, del treball; el rossinyol, del poeta; la papallona, de la llibertat i la transparència, etc. Concep el teatre com un espectacle total amb text, música, moviment i plàstica; dissenya el vestuari d'obres pròpies i li fan les músiques Amadeu Vives, Enric Granados, Enric Morera... L'any 1938 es va inaugurar un monument de marbre blanc al parc de la Font del Racó, al peu del Tibidabo, de Barcelona, amb la dedicatòria: «A Apel·les Mestres, l'amic dels infants, de les flors i dels ocells»

18/12/2014
Lliurament dels Premis de Recerca Montserrat Casas 2014

Lliurament dels Premis de Recerca Montserrat Casas 2014

31/10/2014
Salut sexual i reproductiva de les dones sense llar a Eldoret, Kenya.

Isabella Mbai, Escola d'Infermeria de la Moi University.
Evelyn Rotich, Escola d'Infermeria de la Moi University. 

07/05/2014

Total de registres: 92, Pàgines: (5 / 19)