Cooperació al desenvolupament i solidaritat

CapFicosVoluntarisUIB amb Kal Melanina

Cinquè capítol de la campanya #CapFicosVoluntarisUIB de l'OCDS! Avui amb Justin Kashara de l'associació @kalmelanina, una entitat que treballa la inclusió i la cooperació amb persones i pobles venguts de l'Àfrica Subsahariana i que aposta per un voluntariat enriquidor i horitzontal amb la qual es pugui formar una xarxa de solidaritat. Si vols conèixer i col·laborar amb Kal Melanina, inscriu-te al #PortadelVoluntariat de la UIB, una eina on trobaràs totes les ofertes de voluntariat i entitats socials disponibles i amb la qual podràs iniciar un voluntariat que et pot canviar la vida!

16/07/2021
CapFicosVoluntarisUIB amb Aproscom

 Tercer capítol de la campanya #CapFicosVoluntarisUIB de l'OCDS! Avui, amb la responsable del voluntariat d'APROSCOM, Ester Molero i Esther Carrión i Cati Pizà, dues amigues que s'han trobat gràcies al programa de voluntariat de la Fundació i que ens demostren que la inclusió, les cures i el suport mutu poden treballar-se des d'un simple: anam a fer un cafè? Si vols fer un voluntariat com el d'APROSCOM Fundació, connecta amb el #PortadelVoluntariat de la UIB, una eina on trobaràs totes les ofertes de voluntariat i entitats socials disponibles i amb la qual podràs iniciar un voluntariat que et pot canviar la vida!

 

13/07/2021
CapFicosVoluntarisUIB amb Ordre Hospitalària Sant Joan de Déu

 Quart capítol de la campanya#CapFicosVoluntarisUIBde l'OCDS! Avui ens capficam a l'Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu de la mà de la seva directora, na Inmaculada Iglesias que ens explica les opcions de voluntariat disponibles a la seva entitat. Com expressa, el seu segell d'identitat és l'acompanyament, que duen a terme des del vessant hospitalari o el vessant social de la seva fundació. T'animes a fer un voluntariat amb l'Hospital Sant Joan de Déu? Connecta amb el#PortaldelVoluntariatde la UIB, una eina on trobaràs totes les ofertes de voluntariat i entitats socials disponibles i amb la qual podràs iniciar un voluntariat que et pot canviar la vida!

 

13/07/2021
#CapFicosVoluntarisUIB amb ESN Balear

 Segon capítol de la campanya #CapFicosVoluntarisUIB de l'OCDS!

Avui, amb el testimoni de na Cati Mañas i n'Ernest Llofriu, ambdós estudiants de la UIB i membres de l'Erasmus Student Network, una associació que acull els estudiants Erasmus perquè siguin membres actius de la comunitat universitària i puguin, a més, conèixer la societat i cultura mallorquina. T'animes a fer un voluntariat amb ESN? Connecta amb el Portal del Voluntariat de la UIB, una eina on trobaràs totes les ofertes de voluntariat i entitats socials disponibles i amb la qual podràs iniciar un voluntariat que et pot canviar la vida.
 
 

 

 

07/07/2021
#CapFicosVoluntarisUIB amb la fundació Vicenç Ferrer

 Amb aquesta entrevista donam inici a la campanya #CapFicosVoluntarisUIB de l'OCDS! Avui, amb el testimoni de n'Alícia RossellóBrekke, tècnica de sensibilització, ens endinsam a la tasca de la Fundació Vicent Ferrer. El seu relat és molt important perquè la seva experiència voluntària a l'Índia ha estat crucial pel seu desenvolupament professional! T'animes a viure el mateix? Connecta amb el Portal del Voluntariat de la UIB, una eina on trobaràs totes les ofertes de voluntariat i entitats socials disponibles i amb la qual podràs iniciar un voluntariat que et pot canviar la vida!

 

02/07/2021
Primer - Anterior - Següent - Darrer

Total de registres: 13, Pàgines: (1 / 3)