Escoltar

Catàleg de vídeos

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Productor:
UIB
Sinopsi:

La Facultat i el Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, organitzen un acte en memòria de la professora Pilar Ferrer de Sant Jordi, que va morir el dia 11 de maig de 2014.
Pilar Ferrer de Sant Jordi era professora, comare i infermera referent per a la professió en general i per als nombrosos professionals que varen tenir l'oportunitat de conèixer-la personalment.
Plantada d'una magnòlia al jardins de Son lledó en memòria de la professora, amb la presència del doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; el doctor Miquel Bennàssar, director del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia; i la senyora Magdalena Ferrer de Sant Jordi, germana, entre d'altres.
A l'acte acadèmic d'homenatge, que es realitza a la sala d'actes de Son Lledó, parlen el doctor Joan de Pedro, degà de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia; la senyora Isabel Cascales, comare i coordinadora d'Infermeria de la Unitat de Parts i Urgències Ginecològiques de l'Hospital Son Llàtzer; la senyora Carme Alorda, professora d'Infermeria i companya del Departament; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Categories:
Altres
Idioma:
Català
Data:
24/10/2014
Durada:
00:25:51